03 January 2011

School School School :)

Woahhh ak dah jadi budak sekolah semula hee :) ... ok hari ni first day kita sekolah kan kan kan ? so tadi pagi punya lah semangat ak bangun awal huhh pukul 5.30a.m dh bangun tapi tido balik and terjaga pukul 6.00a.m sebab lonceng berbunyi haaaaa :P . Bangun2 pegi mandi,pakai baju ape sume pastu turun bawah breakfast huhh..SEGAR mata2 ak ni tahuk haaaaa .. lepas je breakfast ak start motor terus ke sekolah :) .. Sampai je sekolah ingat ke bole ah masuk kelas terus,tengak2 ade ASSEMBLY arghh!! ak benci ASSEMBLY hee.. pastu ak terkena masuk bilik disiplin kerana rambut kat depan ni PANJANG,then baju ak KECIK,then SELUAR ak kecik haaaaa semua kecik.maklum lah ak tak suka pakai besar2 .. lepas je keluar dari bilik disiplin ak terus naik kelas huhh*penat taw .. masuk2 dalam kelas,tengak cikgu kelas ak belum masuk lagi huhhh*dalam hati ckp=lega sebentar hee .. then cikgu pun masuk lah ke kelas ak iaitu kelas 5sc1 hee.. cikgu soh buat lantikan sape nak jadi ketua,penolong,bendahari n ajk2 tu ... tyme lantikan sape nak jadi KETUA KELAS ak diam je last2 semua budak gurl dalam kelas ak jerit nama ak huhh punye lah SHOCKK giler ak haaaaa..akhirnya ak jadi lah KETUA KELAS hee :) .. BELAJAR BELAJAR BELAJAR,tengok2 jam dah pukul 10.10 so ak turun lah rehat dengan mmbe2 ak :). Tepat pada 10.30 ak terus naik kelas..naik je kelas ak terus tido haaaa.. tido xlame pun sebab cikgu biology ak masuk and bagi tahu perkara yang penting berkaitan dengan BIOLOGY huhhh ..pukul 1.30 lonceng pun berbunyi ak pun balik lah rumah then terus amek fun and CALL MY CHUBBYY hee.
*THE END*

2 comments:

  1. tahniah!!!sbb dilantik sbgai ketua,,

    ReplyDelete